Over mij

Hoi! Mijn naam is Larissa, het meisje op de foto links van deze tekst. Op dit moment ben ik 14 jaar jong, en de eigenaresse van deze blog. Jaren geleden had ik al schriftjes vol met zelfgeschreven verhalen, die overal mee naar toe gingen. Zowel rijdend in de auto, als zittend aan mijn bureau'tje, overal was ik ermee bezig. Ik had op dat moment een droom: de jongste schrijfster van Nederland zijn. Ik had een verhaal geschreven hiervoor, maar er niks mee gedaan. Jammer, want ik vond het erg leuk. Rond mijn 11e ben ik gestopt met het schrijven van verhalen. Anderhalf jaar geleden ontdekte in de blogwereld, en ik vond het ook wel iets voor mij. Ik heb toen een blog aangemaakt, die ik al snel weer verwijderd had. Het afgelopen jaar brandde het toch heel erg, ik miste het schrijven van verhalen, en deze vervolgens met jullie te kunnen delen. Dat is de reden dat ik weer een blog ben begonnen. Dit keer niet voor het aantal lezers of reacties, maar dit keer voor mezelf. Ik vind het van jongs af aan al leuk om te schrijven, en deel dat vanaf nu graag met andere mensen!

Mijn liefde voor camera's is groot: ik hou ervan om een middagje het bos in te gaan en alle mooie beelden vast te leggen. Buiten het fotograferen om, hou ik me ook al ruim 10 jaar wekelijks bezig met dansen. Vroeger was Jazz-Ballet een grote passie, maar ondertussen is dat veranderd in streetdance/hiphop. Een dansstijl die ik nu al ruim 4 jaar met liefde uitoefen, en er ook voorlopig niet mee stop. Ook het turnen was vroeger iets wat ik graag deed, maar hier ben ik mee gestopt.

Sinds een jaartje ben ik wat meer bezig met fashion en alles daarom heen. In het begin van 2014 nog niet zoveel als nu, en met trends was ik toen ook nog niet erg bekend. In tegenstelling tot nu, vind ik het geweldig om over fashion, mode, trends te lezen, en doe dit dan ook graag. Hier blog ik dus ook deels over, buiten de lifestyle, personal en happiness onderwerpen, die je ook terugvind op mijn blog.
Natuurlijk heb ik diezelfde Starbucks verslaving, je weet wel, die driekwart van de wereld heeft. Je houdt ervan, of je houdt er niet van. Ditzelfde geldt voor Tumblr, waar ik ook heel actief ben (scroll een stukje naar beneden voor mijn social-media accounts!).

Ik hoop dat jullie er net zo veel plezier in hebben om mijn blog te lezen als dat ik heb in het schrijven van de artikelen!

Om contact met mij op te nemen, kijk dan even op mijn contactpagina.

Je kunt mij ook volgen op social media:

Tumblr: fashionfuntimes.tumblr.com
Instagram: @laaar
Twitter: @xlarissadvx
Bloglovin': klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten