Contact

Vragen of opmerkingen 
Heb je een vraag over mij of mijn blog, of misschien over een onderwerp of product die ik benoem in een van mijn posts? Je kunt mij contacteren via het volgende e-mail adres: cosydreamscontact@gmail.com. Alle vragen/tips/opmerkingen/ideeën etc. zijn via dit e-mail adres welkom!

Pers of bedrijven
Een samenwerking met een bedrijf om bijvoorbeeld een product te reviewen of een advertentie of banner te plaatsen op mijn blog? Ik sta overal voor open en zal over uw product volkomen eerlijk mijn mening geven, en uw product op deze manier promoten. Heeft u interesse in een samenwerking op wat voor een manier dan ook, dan kunt u mij een mail sturen naar: cosydreamscontact@gmail.com. Ik kijk ernaar uit om uw mails te lezen! Voor verdere informatie (adres, vergoeding etc.), hebben wij mailcontact. Dit zet ik liever niet open op mijn blog, wat hopelijk te begrijpen is. Dit en meer zal ik u dan ook mailen, zodra wij een samenwerking aan zullen gaan.

Buiten de samenwerkingen waar ik altijd open voor sta, sta ik ook open voor persberichten of uitnodigingen voor events. Ook hierover kunt u mij een mail sturen via het bovenstaande e-mail adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten