zaterdag 21 februari 2015

Tip: kunstcadeaushop.nl


Hey! Vandaag heb ik een tip voor jullie in de vorm van een winkel die zowel online te vinden is, als op twee locaties in Nederland. Deze winkel, gevestigd in zowel Dronten als Amsterdam, verkoopt buiten allerlei verschillende woonaccessoires om ook sieraden, tassen of foodgifts. Buiten dat kun je bij deze winkel ook terecht voor kunstwerken van diverse kunstenaars en nog veel meer andere items.Over de kunstcadeaushop zelf
De kunstcadeaushop werd in 2011 geopend en sindsdien verkoopt oprichter Karin Postma verschillende producten, van huiskamerdecoratie tot relatiegeschenken, hier kom ik later op terug.
Twee jaar na het oprichten is deze webshop samen gaan werken met Galerie Kunstuitleen Inlijsterij Aan de Amstel, waarbij eigenaresse Petra Leene er op deze manier voor heeft gezorgd dat het ophalen van je aankopen ineens óók mogelijk is op locatie, in plaats van online, en dat het assortiment een stuk breder is geworden. Meer informatie over de kunstcadeaushop zelf kun je vinden via DEZE LINK.

Wat verkoopt de kunstcadeaushop?
Zoals ik hierboven al vermeld had is er een ontzettend groot assortiment met stuk voor stuk originele spullen of cadeau's zoals boeken, kunstwerken, beelden, noem maar op! Op de site staat heel duidelijk aangegeven wat je bij deze winkel kunt vinden per categorie, maar je kunt er ook voor kiezen om ze te sorteren op thema, prijs, of merk/designer, handig! (: Ook kun je vaak aanbiedingen vinden op de site, wat natuurlijk altijd fijn is. Hou de site dus zeker in de gaten voor leuke aanbiedingen!

                                                                                     boeken


                                                                                  kaarsen


                                                                               kunstwerken


                                                                          Amerikaans snoep

De site kunstcadeaushop.nl en het bestellen
Als we het dan toch nog over de site hebben (waarvan het uiterlijk overigens erg mooi is, naar mijn mening), het is altijd fijn om te weten dat de site beveiligd is, mocht je daar benieuwd naar zijn. Als je online een item koopt, kun je dit gemakkelijk betalen met iDEAL, maar vooruitbetaling met behulp van overmakingen is ook een optie. Meer informatie over onder andere de verzendkosten vind je via DEZE LINK.

Kortom: een fijne webshop waar je zeker even een kijkje moet nemen, want de moeite waard is het zeker! Deel deze site ook even met je ouder(s), opa of oma of wat mij betreft deel je hem met de vogeltjes buiten, maar verspreid het zo veel mogelijk want misschien breng je iemand wel op een leuk cadeau-idee. (:

Volg de kunstcadeaushop ook even op social media voor nieuwe items of nieuwtjes:
Instagram: @kunstcadeaushop
Facebook: Kunstcadeaushop facebookpagina (KLIK HIER)

Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten